Eeuwproject

Dit jaar vieren wij het bestaan van het ‘100 jaar collecteren’. Een eeuwproject waarbij Stichting BeSt in samenwerking met de Gemeente Rotterdam en maatschappelijke organisaties enkele grotere meerjarige projecten gaat opzetten voor hulpbehoevende kinderen in Rotterdam. Op dit moment zijn wij als commissie en bestuur druk bezig met de voorbereidingen van dit grote geschenk aan de stad Rotterdam.

Lustrumcadeau's

"Als cadeau aan Rotterdam heeft Stichting BeSt ter gelegenheid van haar eerste lustrum een Stichting BeSt-court geschonken. Daarmee beschikt de stad niet alleen over de welbekende Johan Cruijff- en Richard Krajicek courts, maar ook over een heus “Stichting BeSt-court”, waar de Rotterdamse jeugd zich op kan uitleven. Het eerste “Stichting BeSt court” ligt in de deelgemeente Delfshaven en was een vurige wens van omwonenden.

Bekijk onze projecten

Donaties

We halen geld op voor..

Doneren